Maatwerk advies

Niemand houdt ervan om te veel belasting te betalen. Maar wat zijn uw mogelijkheden om door het jaar heen de fiscale aanslag te beperken? Wij kennen de wegen en de kansen, omdat we alle fiscale en wettelijke ontwikkelingen op de voet volgen. En dus adviseren wij u graag over hoe u belastingaanslagen binnen de perken kunt houden; zowel zakelijk als privé.

Iedere ondernemer wil zijn zaak financieel op koers houden, strategische doelen halen en zodoende de omzet en winst zien groeien. Maar dat gaat niet altijd even makkelijk en soms moeten er nieuwe paden worden bewandeld en moeilijke beslissingen worden genomen. Dan is het verstandig om eerst nog even bij ons aan te kloppen. Want de specialisten van Kopcijfers kunnen meedenken over de financiële consequenties van nieuwe strategieën, een fusie of verkoop van de zaak.

Wij rekenen de financiële scenario’s door en komen dan met een maatwerk advies over de plannen die u heeft gemaakt. Dat schept rust en zekerheid – van onschatbare waarde voor ondernemers.