Digitaal voordelig

Kopcijfers verzorgt de aangifte van de omzetbelasting bij de Belastingdienst. Voor sommige van onze klanten is dat een maandelijks weerkerende taak, anderen doen deze aangifte slechts eens per kwartaal.

Het aanleveren van de informatie kan uiteraard fysiek door de ordners af te geven, maar het is voor alle partijen beter om dit digitaal te doen. Digitaal aanleveren is voor ons makkelijker en het scheelt tijd. Daarin zit voor u het voordeel: hoe minder tijd wij aan deze dienstverlening kwijt zijn, hoe minder u ervoor hoeft te betalen. Het mes snijdt dus aan twee kanten.

Stuur ons een Excel bestand met de benodigde gegevens (zoals inkomende en uitgaande facturen), dan lezen wij die in binnen de boekhouding. Vervolgens bepalen we hoeveel u moet betalen of terugkrijgt en sturen dat tijdig naar de Belastingdienst.

En nu we het over tijd hebben, afspraken die wij maken over de datum en de manier van aanleveren, zetten we in een elektronische agenda. Dus als u per ongeluk vergeet om ons uw gegevens voor de aangifte omzetbelasting toe te sturen, ontvangt u van ons per e-mail een herinnering. Bij wijze van extra service.