Volledig verzorgd

In elke organisatie, ongeacht de branche, de omzet of het aantal mensen dat er werkt, is de administratie de basis. Dus die moet in orde zijn. Sommige ondernemers zijn daar bedreven in, velen houden zich liever met de kern van hun business bezig. Wij kunnen u helpen door een hoop papierwerk uit handen te nemen en uw administratie het hele jaar door nauwkeurig bij te houden.

Dat doen we met veel plezier voor startende en bestaande ondernemingen en met evenveel enthousiasme voor eenmanszaken als voor kleine of middelgrote bedrijven. Het verschil is dat eenmanszaken niet verplicht zijn een jaarrekening te produceren en BV’s wel, aangezien die een wettelijke publicatieplicht hebben. Als klant van Kopcijfers hoeft u zich daar nooit druk over te maken, want het verzorgen van de administratie is bij ons automatisch gekoppeld aan het maken van de jaarrekening.

Startende bedrijven of zelfstandigen kunnen we ook helpen bij het inrichten van hun financi√ęle administratie. Ons in een vroeg stadium inschakelen is dus een goed idee voor een goed begin.